Sacchetti’s Willebroek: veel meer dan een restaurant...

Na een grondige verbouwing, openden wij dit restaurant in Willebroek in juni 2000. Van dessertcafé evolueerde Sacchetti’s naar een bistro waar u terecht kan voor een drankje, een hapje, een heerlijke maaltijd of een gastronomisch menu

Feestzaal

Onze feestzaal is ideaal voor recepties of een familiefeest. Bedrijven zijn bij ons welkom voor bedrijfsevents, vergaderingen, recepties of presentaties. Een tafel voor de lunch of het diner kan u online reserveren. Wij houden op onze spijskaart rekening met eventuele allergieën.

Unieke zeilschepen

Een grondige herinrichting van de dorpskern bezorgde Klein-Willebroek een nieuwe, aangename uitstraling. Het Sashuis, de vernieuwde sluis, de kaaimuren, de typische brug en de jachthaven zorgen voor een vakantiesfeer.

De “Vrouwe Nele” en de “Merrywind”, twee unieke zeilschepen, maken het plaatje af wanneer ze aanmeren bij Sacchetti’s. Wij voorzien speciale arrangementen voor bedrijven en groepen. Contacteer ons en laat weten wat uw wensen zijn in verband met de bootverhuur. Wij verzorgen als traiteur ook catering aan huis of op locatie.

Franco Sacchetti (1330-1400)

Met zijn “Trecente Novelle” (300 verhalen) veroverde Sacchetti terecht een plaats in de wereldliteratuur. In zijn vrije tijd schreef deze Italiaanse schrijver ook over de ‘geneugten des levens’ en dáár vonden wij inspiratie voor de naam van onze zaak.

Sacchetti’s is gelegen in Klein-Willebroek, regio Rivierenland / Vaartland / Rupelstreek . Waar voor iedereen iets te beleven valt. De centrale ligging is een pluspunt om met groepen of eerder zakelijk af te spreken. Met zeer korte ontsluitingen naar de belangrijkste wegen van Vlaanderen: N16 (Mechelen-Antwerpen) A12 (Brussel-Antwerpen) E17 (Antwerpen-Gent )E40 (Brussel-Oostende). Kortom centraal gelegen in Vlaanderen. Fietsers en wandelaars worden in de onmiddellijke omgeving verwend met prachtige knooppunt- routes. Als erkend ‘fietscafé’ vindt u bij ons: reparatiekits, fietspomp en een laadpunt voor elektrische fietsen.

Kinderen zijn welkom, want onze klantvriendelijkheid geldt voor iedereen. Voor rokers hebben wij een overdekte plek voorzien. Vlakbij de zaak is er een gratis openbare parking. Wij aanvaarden de volgende betalingsmiddelen: cash, visa, mastercard, bancontact, bongobon.

Wandelen, fietsen en verschillende bezienswaardigheden

Er zijn diverse wandelroutes voor ieder wat wils: Klinkaart route, Otter en beverpad, Vallei van de Zenne, Vossenstreken wandeling, Biezenweide, Molenbergwandeling, en noem maar op. Ook een mooie wandeling is vanop het terras van Sacchetti’s over de Rupeldijk naar de wandel en fietsbruggen is mogelijk, daar het water over en dan langs de andere over via Terhagen en Boom terug. In Boom neemt u het gratis Veerpont en dan bent u weer terug aan Sacchetti’s. 

Een fervente fietser? Sacchetti’s is gelegen op fietsenknooppunt 38 vlak aan het water aan het Zeekanaal. Ideaal gelegen aan het Sashuis en de Sluis van Klein-Willebroek. Ook is Klein-Willebroek de ideale start van uw fietstocht. Bovendien is er veel parkeergelegenheid op diverse parkings. Heeft u geen idee naar waar u wil fietsen, dan is de knooppunten kaart ideaal voor. Ook volgende routes zijn meer dan de moeite: Baksteen Route, in het wiel van Eddy Merckx, Duvel Route, Gouden Carolusroute, Mountainbike route De Schorre, …

Maar ook zijn er veel bezienswaardigheden in de buurt. Zoals: Sint Niklaaskerk, Sashuis, Brouwerij Het Anker, Brouwerij Duvel - Moortgat, Fort van Breendonk, Hazenwinkel, De Schorre, Stokerij de Molenberg, Het Broek, Steenbakkerij Museum,  HAM Harmonium Art Museum, … Wenst u liever een stapje in de wereld te zetten? Uitgaanders kunnen terecht bij: Willy’s Moustache, Carré, Club Escape, Coppa Cabanna. eeder op zoek naar unieke bedrijven in de buurt? Dan raden wij de volgende voor u aan: Bernico, ODTH, Brouwerij Het Anker, Brouwerij Duvel - Moortgat, Keppel-Segers, Stokerij de Molenberg, AED en AED Studio’s, Bevers Hengelsport, RAD, Decathlon, Mazda Europe, Toyota Europ Belgium, APC, … 

Kortom: Sacchetti’s Klein-Willebroek is de ideale uitvalsbasis voor Regio Vaartland.

Neem contact met ons op

Restaurant Sacchetti’s in Willebroek zoekt mannelijke en vrouwelijke studenten en flexjobs die er zin in hebben! Meer info? Contacteer ons. U kunt ons ook contacteren als u nog vragen heeft over de feesten die bij ons te organiseren of over onze gerechten.

NIEUWSBRIEF

CATERING

Groepen vanaf 12 mensen kunnen bij ons terecht voor een lekkere brunch. Ontdek hier meer...

GROEPEN

Wij verzorgen feesten buiten onze eigen zaal, bij u thuis of op een speciale locatie.

BOOTFEESTEN

Bedrijven of groepen kunnen bij ons en samen met ons een feestje bouwen op onze boten.

PRIVATE DINING

In alle rust met uw partner of uw collega’s van een maaltijd genieten? Dat kan dankzij onze private dinners.