Contacteer ons

Sasplein 9
2830 Klein-Willebroek
België
Gsm : 03 888 14 8803 888 14 88
BTW BE 0471.355.266

Openingsuren

Ma Gesloten
Di Gesloten
Wo 11:00-22:00
Do 11:00-22:00
Vr 11:00-22:00
Za 11:00-22:00
Zo 11:00-22:00

Sacchetti’s in Willebroek is zoveel meer dan een restaurant

Bent u iemand die geniet van een goede wandeling of fietstocht in de natuur, gecombineerd met een hapje of drankje achteraf? Dan moet u zeker eens langskomen bij Sacchetti’s, uw restaurant in Willebroek. Maar wij hebben nog zoveel meer te bieden.

Recepties

Zo is er onze feestzaal, die geschikt is voor recepties of een familiefeest. Bedrijven zijn tevens bij ons welkom voor bedrijfsevents, vergaderingen, recepties of presentaties. Wij zorgen altijd voor unieke concepten op maat van uw wensen. Maar ook voor private dinners kunt u bij ons terecht. Na een grondige verbouwing, openden wij ons restaurant in juni 2000. Van dessertcafé evolueerde Sacchetti’s naar een bistro waar u terecht kan voor een drankje, een hapje, een heerlijke maaltijd of een gastronomisch menu.  Wij houden op onze spijskaart bovendien rekening met eventuele allergieën.

Kindvriendelijk

Kinderen zijn welkom, want onze klantvriendelijkheid geldt voor iedereen. Voor rokers hebben wij trouwens een overdekte plek voorzien. Vlakbij de zaak is er een gratis openbare parking. Wij aanvaarden de volgende betalingsmiddelen: cash, Visa, Mastercard, Bancontact, Bongobon. Sacchetti’s, genoemd naar een Italiaanse schrijver, is gelegen in Klein-Willebroek, regio Rivierenland / Vaartland / Rupelstreek, waar voor iedereen iets te beleven valt. De centrale ligging is een pluspunt om met groepen of eerder zakelijk af te spreken.

Fietscafé


Fietsers en wandelaars worden in de onmiddellijke omgeving verwend met prachtige knooppunt- routes. Als erkend ‘fietscafé’ vindt u bij ons: reparatiekits, fietspomp en een laadpunt voor elektrische fietsen. Een grondige herinrichting van de dorpskern bezorgde Klein-Willebroek een nieuwe, aangename uitstraling. Het Sashuis, de vernieuwde sluis, de kaaimuren, de typische brug en de jachthaven zorgen voor een echte vakantiesfeer.

Zeilschepen

De “Vrouwe Nele” en de “Merrywind”, twee unieke zeilschepen, maken het plaatje af wanneer ze aanmeren bij Sacchetti’s. Wij voorzien speciale arrangementen voor bedrijven en groepen. Contacteer ons en laat weten wat uw wensen zijn in verband met de bootverhuur. Wij verzorgen als traiteur tevens catering aan huis of op locatie. Restaurant Sacchetti’s in Willebroek zoekt bovendien mannelijke en vrouwelijke studenten en flexjobs die er zin in hebben. Meer info? Contacteer ons. U kunt ons ook altijd contacteren als u nog vragen heeft over de feesten die u bij ons kunt organiseren of over onze gerechten. Een tafel voor de lunch of het diner kan u online reserveren.

Catering

Sacchetti's - Catering
link
Sacchetti's - Bootfeesten

Bootfeesten

link

Groepen

Sacchetti's - Groepen
link
Sacchetti's - Private Dining

Private Dining

link