Bootverhuur voor een uniek feestje

Ook voor bootverhuur in Willebroek bent u bij Restaurant Sacchetti’s aan het juiste adres. De boten kunnen ook gebruikt worden met de feestzaal en de feestzaal kan gebruikt worden in combinatie met de boten voor elk event.

BlueWater

De “BlueWater”, is een motorjacht van 15 meter, dat uw exclusieve boottochten in Rivierenland ( Rupel, Schelde, Zeekanaal ) organiseert.
Sacchetti’s verzorgt alle traiteurdiensten aan boord.

Wij zijn tevens ook de kwalitatieve traiteur van VIP Varen

Capaciteit:

  • 12 personen
BlueWater
 

Vrouwe Nele, (eigenaar ODTH/ Jos De Wael )

De “Vrouwe Nele” werd bebouwd in 1898. Deze tweemaster met een lengte van 35 meter is met uiterste zorg en vakmanschap gerestaureerd. Het schip is enig in zijn soort en qua sfeer en mogelijkheden uniek in België. Een top locatie om klanten, werknemer, familie of vrienden de dag van hun leven te bezorgen.

Wij verzorgen de catering op dit zeilschip, www.vrouwenele.be

Capaciteit:

  • 25 personen aan tafel
  • 39 personen ’walking diner’
Vrouwe Nele

Merrywind II

De “Merrywind” is een klassiek houten zeilschip van 14 meter dat je meeneemt voor een zeiltrip op de Rupel, de Schelde en het Zeekanaal. Deze ‘sierlijke zeiler’ werd in 1970 in het Engelse Littlehampton gebouwd. Uw ervaren schipper-eigenaar aan boord is Joe Torfs.

Capaciteit:

  • 8 personen
Merrywind II title=

Wilford

In een origineel nautisch kader zet je moeiteloos al je zorgen overboord. Wij varen je koers volgens eigen wensen en budget. Ontvangst van grote groepen mét of zonder rondvaart is mogelijk.

Capaciteit:

  • tot 130 personen
Wilford

Veni Vidi Vici

De “Veni Vidi Vici” is een elegant yacht van 13 meter. Aan boord verzorgt Sacchetti’s een luxe-event of sportieve teambuilding.

Capaciteit:

  • beperkt / bespreekbaar
Monte Carlo

Neem vandaag contact met ons op

Heeft u nog bepaalde vragen over de bootverhuur van Restaurant Sacchetti’s in Willebroek en omgeving of over de mogelijkheden om uw feesten bij ons te organiseren? Neem dan snel contact met ons op.