Bootverhuur voor een uniek feestje

Ook voor bootverhuur in Willebroek bent u bij Restaurant Sacchetti’s aan het juiste adres. De boten kunnen gebruikt worden met de feestzaal en de feestzaal kan gebruikt worden in combinatie met de boten voor elk event.

Bluewater

De “BlueWater”, is een motorjacht van 15 meter, dat uw exclusieve boottochten in Rivierenland (Rupel, Schelde, Zeekanaal) organiseert. Sacchetti’s verzorgt alle traiteurdiensten aan boord. Wij zijn tevens ook de kwalitatieve traiteur van VIP Varen.

Capaciteit:

  • 12 personen

Vrouwe Nele (eigenaar ODTH/Jos De Wael)

De “Vrouwe Nele” werd gebouwd in 1898. Deze tweemaster met een lengte van 35 meter is met uiterste zorg en vakmanschap gerestaureerd. Het schip is enig in zijn soort en qua sfeer en mogelijkheden uniek in België. Een toplocatie om klanten, werknemer, familie of vrienden de dag van hun leven te bezorgen. Wij verzorgen de catering op dit zeilschip: www.vrouwenele.be.

Capaciteit:

  • 25 personen aan tafel
  • 39 personen ’walking dinner’

Merrywind II

De “Merrywind” is een klassiek houten zeilschip van 14 meter dat je meeneemt voor een zeiltrip op de Rupel, de Schelde en het Zeekanaal. Deze ‘sierlijke zeiler’ werd in 1970 in het Engelse Littlehampton gebouwd. Uw ervaren schipper-eigenaar aan boord is Joe Torfs.

Capaciteit:

  • 8 personen

Wilford

In een origineel nautisch kader zet u moeiteloos al uw zorgen overboord. Wij varen uw koers volgens eigen wensen en budget. Ontvangst van grote groepen mét of zonder rondvaart is mogelijk.

Capaciteit:

  • tot 130 personen

Veni vidi vici

De “Veni Vidi Vici” is een elegante jacht van 13 meter. Aan boord verzorgt Sacchetti’s een luxe-event of sportieve teambuilding.

Capaciteit:

  • beperkt/bespreekbaar

Neem vandaag contact met ons op

Heeft u nog bepaalde vragen over de bootverhuur van Restaurant Sacchetti’s in Willebroek en omgeving of over de mogelijkheden om uw feesten bij ons te organiseren? Neem dan snel contact met ons op.

Contacteer ons

Sasplein 9
2830 Klein-Willebroek
België
Gsm : 03 888 14 8803 888 14 88
BTW BE 0471.355.266